Google Analytics 4 package deal

Hoor je de laatste tijd ook steeds meer over Google Analytics 4? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen jou verder.

Google optimalisatie

Google Analytics 4 package deal, what’s in it for me?

Op 1 juli 2023 stopt Google Universal Analytics (GA3) en wordt vervangen door GA4. Data die is verzameld in Analytics wordt niet meegenomen naar Google Analytics 4 (GA4). Wij helpen je nu alvast met het installeren van GA4 zodat je geen zorgen hebt en straks weet wie je website bezoekt. 

Wij introduceren de Google Analytics 4 Package Deal. Met deze deal verzorgen wij voor eenmalig €475,- de installatie, de inrichting en geven wij toelichting op het gebruik van GA4 middels een kennissessie.

Inhoud package deal à € 475,-

Installatie

We beginnen met een korte call waarin we het doel van de website en eventuele wensen bespreken. Vervolgens maken wij de GA4 property aan, koppelen de gegevensstream, zetten de basisinstellingen goed en voegen we GA4 toe aan de website en/of in Google Tag Manager.

Basis inrichting incl. conversies

Voor de inrichting gaan we:

Kennissessie

Voor het leren werken met GA4 organiseren wij een kennissessie waarin wij een toelichting geven over het gebruik van GA4 en het lezen van de rapporten. Deze individuele sessie kan online worden gegeven of op ons kantoor in Den Haag.

webdesign team
Google Analytics 4 package deal

Actievoorwaarden

De voordelen van Google Analytics 4

Meer inzicht in leads
Privacy staat centraal
Flexibel opzetten van analyses
Voorspellende analyses door machine learning
Eenvoudiger instellen van conversies
Doelgroepen zijn makkelijk in te stellen en in te zien

Aanmelden voor de package deal

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane