DutchEnglish

Wordpress website laten maken in Den Haag

Wil jij een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf in Den Haag? SocialLane ontwerpt al meer dan 10 jaar unieke maatwerk websites die optimaal presenteren op internet. Naast een website laten maken kun je bij SocialLane in Den Haag ook terecht voor het onderhoud van jouw WordPress website.

IMG_2811-scaled

WordPress Website laten maken Den Haag

Een WordPress website laten maken begint bij webdesign. Ons enthousiaste webteam staat voor jou klaar en luistert naar jouw wensen zodat wij een mooie WordPress website kunnen maken. Het webteam maakt niet alleen visueel aantrekkelijke WordPress websites, ook zorgen zij ervoor dat de website die jij laat maken geoptimaliseerd is voor Google én gericht is op conversies.

Een WordPress website laten maken bij SocialLane in Den Haag? Dan ervaar je de volgende voordelen:

Uniek design

Iedere website die SocialLane maakt is maatwerk, aangepast aan jouw wensen en doelstellingen. Onze maatwerk thema’s sluiten altijd aan bij de laatste webdesign trends.

WordPress CMS

SocialLane gebruikt WordPress om jouw website te maken. WordPress zorgt voor een gebruiksvriendelijke website, maar zorgt er ook voor dat je na de oplevering van je website niet afhankelijk bent. Met de juiste instellingen en tools is de website uitstekend beveiligd tegen hackers.

Eigen template

SocialLane maakt websites met een eigen template, wat zorgt voor een professionele uitstraling, snellere websites, mobiel vriendelijk en een betere vindbaarheid in Google.

Google

Ons webteam werkt nauw samen met onze online marketeers. Kies je ervoor om een website te laten maken bij SocialLane, dan optimaliseren wij jouw website ook voor zoekmachines zoals Google.

Naamloos-1
Bouwfase

SocialLane website-onderhoud en veiligheid

Na het laten maken van een website is het belangrijk voor de stabiliteit en veiligheid dat je deze ook onderhoudt. Wij bieden een Website Service aan om jouw website te onderhouden. Zo zorgen wij ervoor dat de WordPress-updates worden doorgevoerd en maken wij een back-up van jouw website. Werkt je website niet meer naar behoren? Dan onderzoeken wij binnen 24 uur of wij dit kunnen oplossen of dat het ergens anders aan ligt. Als de kwestie binnen onze verantwoordelijkheid valt, komen wij meteen in actie om het op te lossen. Ook updaten wij jouw website zodat deze niet verouderd. Een verouderde website is gevoeliger voor hackers, dat willen wij natuurlijk voorkomen. Dus niet alleen voor een website laten maken, maar ook voor het onderhouden van jouw website ben je bij SocialLane in Den Haag aan het juiste adres.

Hier zijn we trots op

We zijn ongelooflijk trots op de klanten die we mogen helpen en het werk dat we samen verzet hebben. Wat zou het mooi zijn als we op een dag ook jouw bedrijf aan deze lijst mogen toevoegen.
Websites
Ondernemersgala
Websites
Linda Wes
Websites
Fysioplein
Websites
Jeugdhulp Holland Rijnland
Websites
Johannes van Dam
Websites
Valstar Simonis

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn