WordPress website
laten maken

Een WordPress website voor ieder budget

Nast onze maatwerk websites bouwen wij ook WordPress websites in bestaande templates. Deze templates passen wij dan in zijn geheel aan naar de huisstijl en doelstellingen van de klant. 

Onze template websites bieden een gebruiksvriendelijke ervaring en stelt je in staat om na de oplevering zelfstandig aanpassingen aan de website door te voeren. De tarieven zijn vanaf € 1.750.- per website.

webdeveloper

Uniek Website Design

Bij SocialLane vinden wij dat elke klant uniek is. Daarom passen wij templates volledig aan naar de huisstijl en doelstellingen van het bedrijf. We gaan pas bouwen als de klant tevreden is over het design.

Sociallane Academy 3

Scherpe tarieven

Als webbureau staan wij voor professionaliteit, kwaliteit en snelheid. Op basis van deze pijlers hebben wij enkele onderscheidende templates ontwikkeld. Deze templates bieden wij aan voor scherpe tarieven.

IMG_3447

Google optimalisatie

Bij ons werken webdevelopers en online marketeers nauw samen, waardoor de website na oplevering volledig geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google.

Tarieven Budget Websites

We bieden onze template websites aan in drie pakketten. Zo kunnen we voor ieder budget een WordPress website maken.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

  • Basic vanaf € 1750,-

    Keuze uit 4 templates, max. 4 pagina's, basis functionaliteiten zoals social media en nieuwsbrief koppelingen

  • Essential vanaf € 2500,-

    Keuze uit 4 templates, max. 6 pagina's, basis + extra functionaliteiten zoals contactformulieren

  • Premium vanaf € 4000,-

    Keuze uit 6 templates, vanaf 8 pagina's, basis + extra functionaliteiten en maatwerk elementen

Onze werkwijze

Ons website ontwikkelingsproces bestaat uit vijf gestructureerde fases die zorgen voor een soepel verloop en optimale afstemming tussen webdesign, ontwikkeling en online marketing.

Kick off meeting

Om het project soepel te laten verlopen, plannen we een kick-off meeting. Tijdens deze bijeenkomst maken we kennis en inventariseren we de wensen en behoeften. We kiezen de juiste template en maken concrete afspraken over de beleving, menustructuur en functionaliteiten van de website. Samen werken we toe naar een geweldige website!

Sales en Accountmanager
SocialLane - The Hague Digitals

Ontwerpfase

Nadat we de huisstijl, het logo, en het lettertype hebben ontvangen, begint onze webdesigner met het maken van een ontwerp. We maken een concept voor de homepagina en een subpagina op basis van het gekozen template. In een gezamenlijk proces werken we aan het verfijnen van het ontwerp voordat we het definitief maken en toepassen op meerdere pagina’s.

Bouwfase

Onze deskundige webdevelopers zijn verantwoordelijk voor het bouwen van de templates en het implementeren van alle gewenste functionaliteiten. We zetten ons in voor de veiligheid, snelle laadtijden en optimale prestaties van de website, vooral op mobiele apparaten. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website gemakkelijk beheerd kan worden, schaalbaar is en voldoet aan de nieuwste normen.

Bouwfase
Google Optimalisatie Web

Optimalisatie

Dankzij onze Google-optimalisatie geven we de vindbaarheid van jouw website in Google een krachtige boost. We beginnen met een analyse van zoekwoorden als fundament voor de onsite-optimalisatie. Daarnaast voorzien we jou van waardevol advies voor jouw Google Marketing strategie. Bereik de top van de zoekresultaten!

Testen en lanceren

Om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert, testen we deze op compatibiliteit met de nieuwste browserversies en de twee voorgaande versies. We voeren ook een speedtest uit en controleren de mobielvriendelijkheid. Na het voltooien van de tests ondersteunen we de migratie en zorgen we voor een succesvolle oplevering.

Testen en lanceren

Enkele templates

Hieronder staan enkele van onze ontwikkelde standaard templates. Samen gaan we op zoek naar het template wat het beste past bij jouw huisstijl en wensen voor de website.

Template 1
Templates 2
Template 4

Bekijk andere template projecten

Benieuwd naar onze andere projecten? Ontdek hieronder een scala aan creatieve en succesvolle projecten die we met trots hebben gerealiseerd. Klik, ontdek en laat je inspireren!

Websites

Linda Wes

Websites

Johannes van Dam

Websites

Penthus

Neem gerust contact op

Voor vragen kun je onderstaande gegevens gebruiken of het formulier invullen. We staan klaar om je te helpen! Kom gezellig een bakkie doen in de haven en sparren over een nieuwe website.

Jochem-Hover

Jochem van Loon

Directeur Sociallane

Clip Path Groupachtergr
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane