Zoekmachine-marketing

Zoekmachinemarketing is de combinatie van SEO (zoekmachine-optimalisatie) en SEA (adverteren in zoekmachines als Google). Samen vormen ze een krachtige aanpak om online goed gevonden te worden.

online marketingbureau met Google

Onze diensten voor Google-marketing

Wist je dat 95% van de mensen via Google zoekt? Daarom is het cruciaal dat een website goed geoptimaliseerd is voor Google. Want hoe hoger de website in de zoekresultaten staat, hoe meer mensen de website bezoeken. En meer bezoekers op de website biedt kansen voor meer omzet. 

Zoekmachine-optimalisatie heeft tijd nodig, maar is voor de lange termijn een absolute must. In de tussentijd kan het zin hebben om Google Ads in te zetten, voor direct resultaat en meer websiteklikken.

SEO-check

Benieuwd naar de vindbaarheid en kwaliteit van de huidige website? Doe bij ons vrijblijvend de gratis SEO-check en krijg snel inzicht in je Google positie en de verbeterpunten van de website.

Online Marketing Analyses en Strategie
Online marketeers

Online beter gevonden worden

Bij SocialLane zorgen we dat websites beter gevonden wordt door deze te voorzien van een flinke dosis Google-optimalisatie. Ook wel zoekmachine-optimalisatie, Search Engine Optimization of SEO. Wij helpen met het realiseren van een website die niet alleen relevant en aantrekkelijk is voor Google, maar ook technisch optimaal werkt. Hierdoor komt de website hoger in de zoekresultaten van Google terecht.

SEO en SEA

Om een website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals die van Google, is het belangrijk om de website te (blijven) optimaliseren (SEO). Een website die goed vindbaar is, krijgt meer bezoekers en zorgt uiteindelijk voor meer conversies.

Is een website (nog) niet goed vindbaar in Google en wil je op korte termijn meer bezoekers naar de website? Dan is het goed om SEA in te zetten. Samen zorgen we voor meer websitebezoekers en meer conversies.

“Het succes van de inzet van SEO en SEA is grotendeels afhankelijk van het vinden van de zoekwoorden die de doelgroep gebruikt. Hoe specifieker de zoekwoorden zijn, hoe groter de conversieratio is.”

Dennis Meijboom, online marketeer

Bureau voor zoekmachine-optimalisatie

Voor de zoekmachine-optimalisatie van een website moet je bij SocialLane zijn. Onze marketeers zorgen voor een betere organische vindbaarheid door de belangrijkste pagina’s te optimaliseren aan de hand van zoekwoorden. Dit doen we nadat we een zoekwoordenanalyse hebben gemaakt om inzicht te krijgen in de zoekwoorden die mensen gebruiken in Google. Daarnaast zorgen we voor 75 to 100 algemene en relevante links naar de website. Dit noemen we linkbuilding.

Onze webdevelopers gaan aan de slag met de technische optimalisatie van de website. Ze zorgen dat de website snel genoeg is en dat er geen technische fouten meer in de website zitten. Hierbij kun je denken aan niet gevonden pagina’s, defecte anchors en server issues.

Tips voor de inzet van SEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

 

Heb je een vraag met betrekking tot zoekmachine-optimalisatie? Het maakt niet uit of dit een basisvraag is of een meer gedetailleerde vraag. Bij SocialLane kun je altijd terecht voor SEO-advies. Onze marketeers zijn gecertificeerde Google-experts, zodat wij je altijd van de juiste informatie kunnen voorzien.

Websites die door SocialLane worden gemaakt, zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ook nadat een website is ontworpen kunnen wij aan de slag met de zoekmachine-optimalisatie, bijvoorbeeld door maandelijks SEO-onderhoud.

seo optimalisatie
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane