Miljoenen ontbijt 2019
Online marketing voor het Miljoenenontbijt 2019
Klant
VNO-NCW West
Soort project
Website
Het resultaat
Bekijk website

Online marketing aanpak

Belangrijk voor deze campagne was herkenbaarheid. In een korte periode moest het ontbijt bij een grote groep ondernemers bekend worden. Daarom was de branding op de social media kanalen erg belangrijk. Wij verzorgden de social media branding voor VNO-NCW West en de tooling waarmee zij berichten konden opmaken. Ook de uitingen voor de Miljoenenontbijt campagne ontwierpen wij (op basis van de huisstijl van de website).

Voor diverse regio’s hebben wij social advertising ingezet op Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze campagnes waren puur gericht op websiteclicks naar de aanmeldpagina.

De doelstelling van 1000 gesponsorde websiteclicks hebben we gehaald. Naast deze websiteclicks waren er ook nog organische websiteclicks, paginalikes, likes op de berichten en een heel groot bereik.

Werkzaamheden

143.726

gesponsorde impressies

gesponsorde impressies

gesponsorde websiteclicks

Eventpromotie Social Vno

“Met SocialLane werk ik graag samen. De eigenaren en medewerkers zijn hartelijk, niet te beroerd om iets extra’s te doen én hebben verstand van zaken. Het is ook een genot om af en toe af te spreken op hun prachtige kantoor aan de Scheveningse haven.

VNO-NCW West is een vereniging. We beschikken niet over grote campagnebudgetten. SocialLane houdt daar rekening mee en komt met een strategisch advies op maat. Ik ben vaak verbaasd over hoeveel we via advertising weten te bereiken met zo weinig geld. Tussentijdse bijsturing op grond van SocialLane’s adviezen is ook heel effectief. Zo hebben we bij een van de Miljoenenontbijten halverwege de campagne het budget verschoven van Twitter naar Facebook. Kortom, ik ben een tevreden klant.”

Annemarie van Oorschot, Communicatiemanager VNO-NCW West

Lees ook het volgende website project!

Websites
Nieuwe website voor Erions
Websites
Nieuwe website voor Raimondi’s Trading Company
Online Marketing
Online marketing voor Haffkamp Campers Randstad
Websites
Nieuwe website voor The Heed Gallery
Websites
Nieuwe website voor OrcaCare
Online Marketing
Online marketing voor PLUS Fahrenheitstraat
Websites
Nieuwe website voor Ventus
Websites
Nieuwe website voor Avonturia
Websites
Nieuwe website voor Fancee Software
Websites
Nieuwe website voor Robert van de Graaf
Websites
Nieuwe website voor Klimaatfonds
Websites
Nieuwe website voor Bolman Cleaning