Hoe het bouwen van een nieuwe website eruit ziet bij SocialLane

SocialLane - The Hague Digitals

Het laten bouwen van een nieuwe website is geen alledaagse bezigheid. Bij SocialLane beseffen we dat maar al te goed. Daarom streven we ernaar om onze klanten zoveel mogelijk te betrekken bij het proces, van begin tot eind. Het begint allemaal bij ons eerste gesprek, een kick-off waarin we vanuit een strategisch perspectief de essentiële aspecten zoals de beleving, menustructuur, de doelstellingen van de website en de wensen van de klant nauwkeurig vastleggen.

Webdesign

Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van een concept dat als basis zal dienen voor het webdesign. We hechten veel waarde aan de input en feedback van onze klanten gedurende dit proces. Hierdoor kunnen we hun visie en ideeën naadloos integreren in het uiteindelijke ontwerp. Ons doel is om een website te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en doeltreffend is. Webdesign is dus een essentieel onderdeel tijdens het bouwen van een nieuwe website.

Wel geloven wij bij SocialLane in een paar unieke waarden waardoor jouw nieuwe website nog beter uit de verf komt.

Uniek design

Wij begrijpen als geen ander dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen unieke identiteit, doelstellingen en klantbehoeften. Het is juist dit besef van diversiteit en individualiteit dat ons drijft om elke website die we creëren te behandelen als een uniek meesterwerk.

Onze benadering van webdesign gaat verder dan het simpelweg bouwen van websites; het is een creatief proces waarbij we diep duiken in de essentie van elk bedrijf. We gaan in gesprek met onze klanten om hun visie, waarden en missie te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een grondige analyse te maken van hun doelgroep, de concurrentie en de markttrends.

Met deze waardevolle inzichten als leidraad, stellen we een op maat gemaakt ontwerp voor, dat volledig is afgestemd op de unieke eisen en doelen van het bedrijf. Ons getalenteerde team van designers en ontwikkelaars zet zich vol passie in om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een naadloze gebruikerservaring biedt.

We zijn ervan overtuigd dat het succes van een website niet alleen wordt bepaald door esthetiek, maar ook door functionaliteit en prestaties. Daarom zorgen we ervoor dat elke functie en interactie op de website vlot verloopt en naadloos aansluit bij de behoeften van de bezoekers.

Gedurende het hele proces houden we nauw contact met onze klanten, waarbij we hun feedback en inbreng koesteren. We geloven sterk in een samenwerkingsgerichte aanpak, waarbij de klant een essentiële rol speelt in het hele proces van concept tot oplevering.

Uiteindelijk streeft SocialLane ernaar om websites te creëren die niet alleen de unieke identiteit van een bedrijf weerspiegelen, maar ook bijdragen aan het bereiken van hun zakelijke doelstellingen. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen voorzien van een online aanwezigheid die niet alleen opvalt in het digitale landschap, maar ook resultaatgericht is.

WordPress CMS

Bij de keuze voor het gebruik van WordPress als ons favoriete platform voor webontwikkeling, zetten we de gebruikerservaring centraal en zorgen we ervoor dat onze klanten de volledige controle hebben over hun website, zelfs na oplevering. WordPress is niet alleen bekend om zijn flexibiliteit en veelzijdigheid, maar ook om de gebruiksvriendelijkheid en het gemak waarmee onze klanten hun website kunnen beheren zonder afhankelijk te zijn van een bureau.

Met WordPress kunnen we op maat gemaakte websites ontwerpen die naadloos aansluiten bij de behoeften en doelstellingen van onze klanten. We geloven in het belang van een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook intuïtief te navigeren en gemakkelijk te onderhouden is. Onze getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars zorgen ervoor dat elke WordPress-website een uniek meesterwerk is dat perfect aansluit bij de branding en identiteit van het bedrijf.

Een van de grootste voordelen van het gebruik van WordPress is de eenvoudige beheersbaarheid. Na het bouwen van de website hebben onze klanten de vrijheid om inhoud toe te voegen, te bewerken en te verwijderen zonder dat ze technische kennis nodig hebben. De intuïtieve interface van WordPress maakt het bewerken van pagina’s, het toevoegen van nieuwe berichten, het updaten van afbeeldingen en het beheren van plugins een moeiteloze taak.Dashboard Screen – WordPress.org Documentation

Daarnaast biedt WordPress een uitgebreide reeks plugins en tools waarmee onze klanten functionaliteit aan hun website kunnen toevoegen zonder dat ze op ons, het bureau, hoeven te wachten. Dit geeft hen de flexibiliteit om hun website aan te passen aan veranderende behoeften en groeiende bedrijfsdoelen, zonder extra kosten of vertragingen.

Het vermogen om zelfstandig wijzigingen aan te brengen, geeft onze klanten een gevoel van empowerment en vrijheid. Ze kunnen onmiddellijk inspelen op nieuwe trends, updates en ontwikkelingen in hun branche, waardoor ze een concurrentievoordeel behouden.

Hoewel we trots zijn op onze klantgerichte ondersteuning, willen we dat onze klanten zich op hun gemak voelen om hun website zelfstandig te beheren. Ons doel is niet om ze afhankelijk te maken van ons, maar om hen te voorzien van een krachtig hulpmiddel waarmee ze hun online aanwezigheid kunnen versterken en hun doelen kunnen bereiken.

In essentie omarmen we bij het gebruik van WordPress de filosofie van empowerment en autonomie. Door te kiezen voor een gebruiksvriendelijk en flexibel platform, geven we onze klanten de sleutels in handen om hun eigen succesverhaal te schrijven, zonder beperkingen en zonder dat ze voor elke kleine wijziging van ons afhankelijk zijn.

Eigen template

Bij SocialLane geloven we sterk in de kracht van maatwerk, en daarom hebben we ons eigen unieke template ontwikkeld genaamd BoilerLane om onze klanten een buitengewone en professionele online uitstraling te bieden. Onze op maat gemaakte templates zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de unieke behoeften en branding van elk bedrijf, waardoor ze zich kunnen onderscheiden in de digitale wereld. Hierdoor kunnen wij nog beter en preciezer een nieuwe website bouwen die bij jouw bedrijf aansluit.

Positie binnen Google

Wij hebben een hecht team van professionals dat elke stap in het proces van webontwikkeling met elkaar verbindt. Onze getalenteerde webdevelopers en online marketeers werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elke website die we opleveren niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd is om uit te blinken in zoekmachines zoals Google.

Het samenspel tussen onze webdevelopers en online marketeers begint al in de vroege stadia van het project. Terwijl onze webdevelopers zich richten op het creëren van een technisch geavanceerde en gebruiksvriendelijke website, houden onze online marketeers rekening met de laatste trends in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en digitale marketingstrategieën. Dit betekent dat vanaf het eerste begin een SEO-vriendelijke basis wordt gelegd, waardoor de website een voorsprong krijgt in de competitieve online wereld.

Onze webdevelopers zorgen ervoor dat elke pagina van de website is geoptimaliseerd met de juiste meta-tags, relevante trefwoorden en een gestructureerde URL-opzet. Ze besteden aandacht aan de laadtijd van de website en optimaliseren de website voor een vlotte gebruikerservaring op zowel desktops als mobiele apparaten. Dit alles helpt bij het creëren van een solide technische basis die zoekmachines waarderen en belonen met betere rankings.

Webdevelopment

Zodra het webdesign gereed is en de klant tevreden is met het concept, gaan we over tot het bouwen van de website. Ons team van ervaren ontwikkelaars en designers zet zich volledig in om een website te creëren die voldoet aan alle vereisten en verwachtingen van de klant.

Laadtijd

We begrijpen het belang van snelle laadtijden(pagespeed) en optimale prestaties, vooral in een tijd waarin gebruikers steeds ongeduldiger worden. Door geavanceerde technieken en best practices te gebruiken, optimaliseren we de website zorgvuldig om ervoor te zorgen dat bezoekers direct toegang hebben tot de inhoud, zonder dat ze worden gehinderd door lange laadtijden.

Mobiele afstemming

Een cruciaal aspect van onze aanpak is de focus op mobiele apparaten. We begrijpen dat steeds meer mensen internet gebruiken via hun smartphones en tablets, en daarom ontwerpen we websites die perfect reageren op verschillende schermformaten en apparaten. Onze webdevelopers zorgen ervoor dat de inhoud naadloos schaalt en dat alle functies soepel werken, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

Veiligheid

Bovendien is veiligheid een topprioriteit voor ons. Onze webdevelopers implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de website beschermd is tegen potentiële dreigingen en aanvallen. We nemen de privacy van onze klanten en hun bezoekers serieus en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om gevoelige gegevens te beschermen.

Schaalbaarheid

Daarnaast zorgen we ervoor dat de websites schaalbaar zijn en voldoen aan de nieuwste normen en technologieën. Ons team blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de webindustrie en past voortdurend de benaderingen en technieken aan om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd een voorsprong hebben op hun concurrenten.

Tijdens het hele proces houden we nauw contact met onze klanten en voorzien we hen van regelmatige updates over de voortgang van het project. We staan open voor feedback en eventuele aanpassingen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig naar wens is.

Kortom, het laten bouwen van een nieuwe website bij ons gaat verder dan alleen het technische aspect. We streven ernaar om een nauwe samenwerking met onze klanten op te bouwen, waarbij hun inbreng van onschatbare waarde is. Op deze manier kunnen we een website creëren die perfect aansluit bij de visie, doelstellingen en behoeften van de klant.

Heb jij een nieuwe website nodig of zit jij hieraan te denken? Bekijk onze pagina over het maken van een nieuwe website. Of kom langs in de haven voor een bakkie koffie