Marketeer op locatie

Img 2806

Dé oplossing voor ondernemers die meer business willen halen uit het internet.

Hoe bereiken we zo snel mogelijk succes op het internet? Welke middelen komen erbij kijken? Welke strategie gaan we aanhouden? En waar halen we die tijd überhaupt vandaan?

Ook wel een opsomming van de vragen die wij vaak te horen krijgen van ondernemers. Ons antwoord hierop? Marketeer op locatie! Niet alleen praktisch, snel en functioneel, maar ook nog eens enorm leerzaam en gezellig! Vandaag vertel ik je dan ook maar al te graag meer over een dagje als creatieveling op locatie.

Marketeer op locatie

Allereerst is het wel zo handig om te weten wat een marketeer op locatie precies inhoudt. Met de expertise van mij en mijn collega’s maken wij het mogelijk om de kennis op het gebied van online marketing bij jullie in huis te halen. Wat wij precies uitvoeren, hangt af van de wensen en prioriteiten van de klant. Om direct van start te kunnen gaan, verdiep ik me van te voren in het bedrijf, bestudeer ik de focuspunten en analyseer ik de ingeschatte doelgroep. In plaats van op de fiets richting kantoor te gaan, vertrek ik (heel vervelend) in de SocialLane auto naar de klant. Heb jij ons al zien crossen door Den Haag en omstreken?

online strategie met Joosje en Petrouska

De ervaring

Met een kantoor aan de haven in Scheveningen en uitzicht op het water inclusief bootjes, mogen wij als marketeers absoluut in onze handjes klappen. Toch blijft het iedere keer weer een gehele ervaring door een kijkje te nemen bij een ander bedrijf. Door je binnen de muren van de onderneming te vestigen, vang je informatie op, proef je de sfeer en maak je kennis met de identiteit van een bedrijf en de werknemers. Niet alleen is dit makkelijker schakelen, sneller werken en vooral doelgerichter te werk gaan, maar is het ook enorm gezellig.

Voordelen marketeer op locatie

  • Een marketing specialist in huis
  • Direct inzicht in online data
  • Sparringpartner op locatie
  • Versterking van de onderlinge betrokkenheid en communicatie
  • Effectieve scholing, vergroot de marketing kennis van je personeel

Zoek je een flexibele collega met kennis van Google Ads, SEO, Social Media, Content Marketing en Webdesign? Wil je vaker sparren over strategie, uitvoering en data? Dat kan met een Online Marketeer op locatie.

Of kijk mee achter de schermen tijdens onze dagen on road en volg ons op Instagram!