Wat is deep linken?

Google Online Kennisbank

Deep linken is het plaatsen van een hyperlink op een webpagina waarmee de bezoeker door wordt verwezen naar een specifieke pagina binnen een website. Deep linken is als het ware een link aanmaken naar een pagina ‘dieper’ in de website.

Het is belangrijk dat er op een website deeplinks te vinden. Dit is namelijk voor websitebezoekers fijn, omdat ze zo sneller de gewenste informatie kunnen vinden. Bezoekers komen namelijk op een website met een doel: ze willen zo snel mogelijk de informatie vinden waarvoor ze zijn gekomen. Daarnaast hebben deeplinks een positief effect op de kwaliteit en effectiviteit van een website.

Deep linken en SEO

Zoekmachines waarderen het als een website veel deeplinks heeft. Dit is voor de zoekmachine namelijk een teken dat je veel interessante content op je website hebt.

Google gecertificeerd

Heb je een vraag met betrekking tot zoekmachine optimalisatie? Dan kan je altijd bij ons terecht voor SEO advies. Websites die door SocialLane worden gemaakt zijn voorzien van een goede basis aan zoekmachine optimalisatie. Heb je echter al een website en wil je SEO advies? Dan kan je ook terecht bij SocialLane.

SocialLane helpt je met SEO advies op de meest uiteenlopende aspecten. Van de basis tot de meest gedetailleerde vragen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Onze consultants zijn gecertificeerde Google experts, zodat wij je altijd van de juist informatie kunnen voorzien. Ook al zijn het de meest complexe vragen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Relevante kennisbank artikelen
Wat is Google Analytics 4?
Wat is Google Tag Manager?
Wat is een pageview?
Wat is een sessie?
Wat is een bouncepercentage?
Wat is een XML sitemap?
Wil je meer kennis vergaren?

Dutch Marketing Academy biedt specifieke cursussen en een complete online marketing opleiding.