Social media uitbesteden

Social media uitbesteden is de oplossing voor bedrijven die geen tijd hebben om zelf actief te zijn op social media. Of voor bedrijven die de inzet van social media simpelweg liever overlaten aan professionals die weten wat goed werkt.

Onze klanten krijgen meer naamsbekendheid op social media door goede content, meer interactie en de juiste advertenties. Dit leidt tot meer leads en meer nieuwe klanten!

Google optimalisatie

Social media uitbesteden aan SocialLane

SocialLane is dé expert op het gebied van social media, die bedrijven helpt met het op de juiste manier inzetten van social media. Wij zorgen voor regelmaat, zichtbaarheid, branding, advertenties en promoties, webcare en contentcreatie. Dit leidt tot meer business voor zowel B2C als B2B.

Als je kiest voor het uitbesteden van social media dan weet je zeker dat er regelmatig content wordt geplaatst en dat deze aansluit bij de tone of voice van het bedrijf. Je hebt geen omkijken meer naar de social media, de verschillende kanalen op social media worden op de juiste manier ingezet en marketingdoelstellingen worden behaald.

Werkwijze social media uitbesteden

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

 

Analyse, strategie en plan van aanpak

We beginnen een samenwerking met een strategiesessie voor de inzet van social media. Tijdens deze sessie wordt er antwoord gegeven op vragen als: wat is het doel van de inzet van social media? Waar is de doelgroep actief? Welke kanalen en middelen moeten er ingezet worden? Deze uitkomsten worden gebundeld in een plan van aanpak zodat we praktisch en doelgericht aan de slag kunnen.

web-02-scaled

De kracht van SocialLane

Ervaring met social media in vele branches:

Lees onze blog over marketing via social media

20210625-MCH-0215_13

Kosten voor het uitbesteden van social media

Om de kosten voor de inzet van de social media te inventariseren starten we met een analyse. Wij maken een nul-meting en geven een advies over wat er moet gebeuren om de doelstellingen te realiseren. Ons advies vertalen we naar een plan van aanpak waarin we concrete acties voor een periode van zes maanden uiteenzetten. Aan de hand van dit plan bieden wij de ondersteuning die er nodig is om de ambities en doelstellingen te realiseren. Onze kosten maken we altijd inzichtelijk en zijn afhankelijk van onze inzet.

Om een groot bereik en resultaten te behalen, is het belangrijk om promotie in te zetten op social media. De inzet van promotie is afhankelijk van de doelstellingen en hetgeen uit de analyse komt. De analyse kan ook als losstaande service worden afgenomen. Er is dan geen verplichting om de ondersteuning door ons uit te laten voeren. Informeer naar de mogelijkheden!

Social media uitbesteden?

Wil je meer succes halen uit social media? Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Naam*
Bedrijfsnaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane