Let’s meet: 070-3229083

Waarom Google Analytics 4?

Waarom Google Analytics 4 Sociallane

Google Analytics 4 (GA4) is de nieuwste versie van de populaire website-analyse tool van Google. In tegenstelling tot de traditionele Google Analytics (GA3), richt GA4 zich op het verzamelen van gedrag van jouw website bezoekers via meerdere apparaten en biedt het een meer geavanceerde manier van analyseren en rapporteren van de gegevens van jouw website.

 

Het installeren van GA4 op je website is belangrijk wegens de volgende redenen:

 

1. Meer inzicht in gebruikersgedrag 

GA4 biedt dieper inzicht in het gedrag van website bezoekers via verschillende apparaten en biedt zo een completer beeld van hoe gebruikers zich gedragen op jouw website.

 

2. Geavanceerde analyse 

GA4 biedt meer geavanceerde analyse-mogelijkheden. Het is onder andere mogelijk om op basis van gebruikersgedrag op jouw website doelgroepen te creëren en gericht te adverteren.

 

3. Integratie met andere Google-producten 

GA4 is geïntegreerd met andere Google-producten, waaronder Google Ads en Google Tag Manager. Dit maakt het voor jou makkelijker om data te analyseren. Daarnaast geeft GA4 deze data weer in een overzichtelijk dashboard.

 

4. Meer betrouwbare gegevens 

GA4 maakt gebruik van machine learning-technologie om de kwaliteit van de data te verbeteren en ongeldig verkeer te filteren, dit leidt tot meer betrouwbare gegevens en analyses.

 

5. Verbetering van de gebruikerservaring 

GA4 biedt inzicht in hoe bezoekers de website gebruiken, waardoor je beter in staat bent om de gebruikerservaring te verbeteren en aan te passen naar de behoeften van website bezoekers.

 

Het installeren van Google Analytics 4 biedt jou meer inzicht in het gedrag van je website bezoekers, geavanceerde analyse-mogelijkheden, integratie met andere Google-producten, meer betrouwbare gegevens en verbetering van de gebruikerservaring. 

Bij SocialLane willen wij jou graag helpen en bieden wij een Google Analytics 4 package deal aan. Met deze deal verzorgen wij voor eenmalig €475,- de installatie, de inrichting en geven wij toelichting op het gebruik van GA4 middels een webinar.