Website laten maken? Vergeet deze 5 punten niet!

Website Laten Maken

Website laten maken? 

 

Wil jij een nieuwe website laten maken? Dan zijn er veel dingen waar je aan moet denken, je wilt natuurlijk dat jouw website een succes wordt. Wij hebben hieronder meerdere tips op een rijtje gezet. Mocht je een nieuwe website toch liever uitbesteden SocialLane maakt voor jou een website op maat. Wil je graag meer informatie lees het op onze webdienstenpagina

 

1. Zorg voor een snelle en gebruiksvriendelijke website

Door een snelle en gebruiksvriendelijke website wordt je website sneller getoond bij de zoekresultaten op Google. Denk bij het laten maken van je website niet alleen aan de versie op de computer (desktop), maar ook aan de versie op een mobiele telefoon of tablet. Als jouw website niet goed werkt op een ander (mobiel) apparaat, dan wordt je website minder snel getoond bij de zoekresultaten van Google.

 

2. Denk aan SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Door het verbeteren van je SEO komt je website hoger in de Google zoekresultaten. Hierdoor klikken anderen sneller op jouw website. Door ervoor te zorgen dat je in de tekst op jouw website bepaalde (vak)termen gebruikt die passen bij jouw branche, wordt je sneller getoond op Google wanneer (potentiële) klanten zoeken naar deze (vak)termen. 

 

3. Laat je huisstijl terugkomen in je webdesign

Een van de belangrijkere zaken bij het laten maken van een website, is je huisstijl terug laten komen in je webdesign. Hierdoor zorg je voor herkenbaarheid op je website. Daarnaast geeft een moderne, professionele uitstraling een beter visitekaartje af. Je kunt je huisstijl terug laten komen in je webdesign door het logo van je bedrijf op je website te zetten, en/of door de kleuren van je logo terug te laten komen op je website.

 

4. Onderhoud je website

Als je je website laat maken, is het belangrijk dat je deze onderhoudt. Het uitvoeren van updates van je websitesoftware is belangrijk, dit voorkomt namelijk dat jouw website gevoelig is voor hackers.

 

5. Website maken uitbesteden aan SocialLane!

Zit je met je handen in je haar en weet je niet waar je moet beginnen? Laat je website dan maken door SocialLane! Bij het ontwerpen van websites denken wij altijd aan het gebruiksgemak voor bezoekers en optimaliseren wij de content van de website voor Google. Dit helpt om hoog in de zoekresultaten van Google terecht te komen.

 

Wil jij een professionele website laten ontwerpen?  Wij ontwerpen al meer dan 10 jaar unieke maatwerk-websites die optimaal presenteren op internet. Van concept tot design en van development tot onderhoud, alle web-expertises heeft SocialLane in huis. Interesse? Bekijk onze webdiensten of kom bij ons langs in Den Haag!