WordPress website laten maken? Hier lees je 5 voordelen!

Wordpress website laten maken SL

WordPress website laten maken

Om een website te laten maken kom je al gauw terecht bij WordPress. Maar hoe weet je nou of een WordPress website voor jou de juiste keuze is? Hieronder zetten we vijf voordelen van een WordPress website laten maken voor jou op een rijtje. 

Wil je toch liever het maken je WordPress website uitbesteden? Klik hier voor meer informatie over hoe wij jouw WordPress website ontwerpen.

 

1. WordPress is een open source programma

Dit betekent dat het afhankelijk is van donaties en vrijwilligers. Omdat het een open source programma is, hoeft het laten maken van een professionele website niet duur te zijn. Mocht je als bedrijf meer wensen hebben dan raden wij betaalde themes aan of custom templates. Wij hebben zelf BoilerLane gebouwd.

 

2. Kant en klare thema’s helpen met ontwerp en uiterlijk

Andere WordPress gebruikers bieden verschillende thema’s aan waarmee je het uiterlijk van jouw website kunt bepalen. Een thema kan bestaan uit bepaalde kleuren en lettertypes maar ook uit verschillende widgets. Als jij je WordPress website wilt laten maken bij een professioneel bedrijf, dan is de kans groot dat zij al over een thema beschikken waar ze jouw website in kunnen gieten. 

 

3. Plugins maken het nog makkelijker

Met verschillende WordPress plugins kun je verschillende soorten software toevoegen aan je website. Zo kun je bijvoorbeeld een Yoast plugin installeren om beter gevonden te worden op het gebied van SEO.

 

4. WordPress is flexibel

Wil je je website vernieuwen en ben je toe aan een nieuw uiterlijk? Ook dat kan makkelijk bij een WordPress website. Je kunt veranderen van thema wanneer jij dat wil, en ook bovengenoemde plugins kunnen je van je website verwijderen wanneer je wilt. Daarnaast kun je met een WordPress website ook altijd veranderen van hostingprovider. Geef je het web-onderhoud liever uit handen? Dan kun je een WordPress makkelijk aanleveren; veel bedrijven die zich dagelijks bezighouden met professionele websites hebben ervaring met WordPress.

 

5. Makkelijk uit te besteden

Ben je bang dat je zelf niet alle web-expertise in huis hebt om een website te maken? SocialLane kan jou helpen! Niet alleen helpen wij jou bij het maken van een WordPress website, ook kunnen wij het web-onderhoud uit handen nemen.

 

Wil je meer informatie over het professioneel laten maken van een WordPress website? Kom bij ons langs in Den Haag!