Nieuwe websites voor miQ in business

Miq In Business

Een full service pensioenadviesbureau sinds 2005

miQ in business is sinds 2005 een full service pensioenadviesbureau in Den Haag, dat inmiddels gegroeid is tot een middelgroot adviesbureau met een breed scala aan relaties. Zij onderscheiden zich door een persoonlijke aanpak en al hun kennis over pensioenen en inkomensverzekeringen. Niet voor niets heeft dit geleid tot veel klanten waarmee zij een langdurige relatie hebben opgebouwd.

De oude website van miQ in business was verouderd en wel toe aan een nieuw jasje. Daarnaast wilden ze ook een jongere doelgroep bereiken en dit was binnen de oude branding en website een hele moeilijke opgave. Met een nieuwe branding stijl en website kan miQ in business een weg naar online succes vervolgen.

Werkzaamheden voor miQ in business

Webdesign

In de ontwerpfase hebben we de wensen en behoeften van miQ in business in combinatie met hun nieuwe branding stijl doorvertaald tot een fris en hip ontwerp voor de website.

Webdevelopment

Na akkoord op het ontwerp zijn we de bouwfase gestart voor het realiseren van de website. Tijdens deze fase zijn alle ontwerpen nagebouwd en volledig responsive opgezet, zodat de website op elk apparaat goed te bekijken is.

Google optimalisatie

Met alleen een mooie website ben je er natuurlijk nog niet. Om ervoor te zorgen dat de website goed vindbaar is hebben we elke pagina volledig geoptimaliseerd voor Google. Zo weet Google waarover de pagina’s gaan. miQ in business zal hierdoor goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Miq Business

Bekijk ook andere projecten!

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn