Let’s meet: 070-3229083

Nieuwe website voor Klimaatfonds

Klimaatfonds

Het Klimaatfonds is een mooi initiatief wat tot op heden gepositioneerd wordt onder de vlag van Duurzaam Den Haag.

Het Klimaatfonds is een mooi initiatief wat tot op heden gepositioneerd wordt onder de vlag van Duurzaam Den Haag. De activiteiten verspreiden zich nu ook richting Rotterdam en Schiedam. Hierdoor is er behoefte ontstaan om een eigen website voor het Klimaatfonds op te zetten. een website waar meer ruimte is om informatie, partners en initiatieven in andere gemeenten uit te lichten.

Het doel is om een website te creëren met een informatief karakter. De bezoekers van de website moeten gemakkelijk kunnen navigeren en duidelijk kunnen zien waar het Klimaatfonds voor staat.

Werkzaamheden

Visueel design en webdesign

In de ontwerpfase inventariseren wij welke sfeer en specifieke maatwerk functionaliteiten er in de website moeten komen. We hebben extra focus gelegd op de informatievoorziening en navigatie. Daarbij wordt de website zo gemaakt, dat hij ook marketingtechnisch is geoptimaliseerd met voldoende en duidelijke Call To Actions.

Webdevelopment

De nieuwe website van Klimaatfonds hebben we op maat gemaakt binnen de CMS WordPress. Hierbij hebben we functionaliteiten zoals project filtering en formulieren met conditionele logica gebouwd.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Klimaatfonds

Bekijk ook andere projecten!

Online Marketing
Miljoenenontbijt 2023
Websites
Avifauna
Websites
Quinton
Websites
Studio Spaak
Websites
Ondernemersgala
Websites
Linda Wes

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn