Advies op maat over social media

Bemerk je dat er weinig samenhang is in de content op social media? Of dat er een concrete social-mediastrategie ontbreekt? Wij geven je deskundig advies op maat over de inzet van social media om meer online succes voor het bedrijf te realiseren. Onze socialmedia-experts geven dagelijks advies om meer uit social media te halen in de breedste zin van het woord. Van intensieve brainstormsessies tot doelgericht adverteren, wij zijn van alle markten thuis.

online marketing uitbesteden
20210625-MCH-0215_13

Advies op maat over social media

Bedrijven onderschatten vaak wat een strategische inzet van social media voor effect kan hebben. Wij zien regelmatig dat social media alleen worden ingezet “omdat het moet”, terwijl er veel waarde gecreëerd kan worden met een goede strategie. Daarnaast vinden er constant ontwikkelingen en wijzigingen plaats binnen social media. Deze wijzigingen hebben veel invloed op bijvoorbeeld prestaties. Onze experts zijn hier wekelijks, misschien zelfs wel dagelijks, mee bezig. Daarom kunnen wij een perfect socialmedia-advies op maat bieden.

Waar loop je precies tegenaan?

Wij komen bij klanten verschillende soorten problemen en vraagstukken tegen. De meest voorkomende dingen waar organisaties tegenaan lopen:

Elk probleem of vraagstuk behoeft een andere soort aanpak. Onze experts weten hoe ze bovenstaande problemen en vraagstukken moeten oplossen. Ze geven hierover graag gestructureerd advies om zo meer resultaat te behalen op social media.

20210625-MCH-0215_13
20210625-MCH-0215_13

Vormen van advies over social media

Het is per bedrijf verschillend wat voor advies met betrekking tot social media gewenst is, geheel afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt. Wij geven de volgende vormen van advies:

Uiteindelijk is het ons doel om meer online succes te realiseren, afhankelijk van de bepaalde doelstellingen.

Plan van aanpak

Om tot een goed en concreet advies over de inzet van social media te komen, starten we met een uitgebreide analyse. Wij maken een nul-meting en geven een advies over wat er moet gebeuren om de doelstellingen te realiseren. Ons advies vertalen we naar een plan van aanpak waarin we concrete acties voor een periode van zes maanden uiteenzetten. Aan de hand van dit plan bieden wij de ondersteuning die er nodig is om de ambities en doelstellingen te realiseren.

20210625-MCH-0215_13
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane