social media advies

Bemerk je dat er weinig samenhang is in de content op social media? Of dat er een concrete social-mediastrategie ontbreekt? Wij geven je deskundig advies op maat over de inzet van social media om meer online succes voor het bedrijf te realiseren. Onze socialmedia-experts geven dagelijks advies om meer uit social media te halen in de breedste zin van het woord. Van intensieve brainstormsessies tot doelgericht adverteren.

Jochem, Joosje En Petrouska 2023
Hoe gebruik je Performance Max

Advies op maat over social media

Ontdek het potentieel van social media voor jouw bedrijf! Vaak wordt de kracht ervan onderschat. Onze experts begrijpen de constante veranderingen in deze dynamische wereld en zijn toegewijd aan het creëren van waarde voor jouw merk. Laat “moeten” achterwege en omarm een strategie die écht werkt. Krijg vakkundig advies op maat en domineer de online wereld met vertrouwen.

Waar loop je precies tegenaan?

Wij komen bij klanten verschillende soorten problemen en vraagstukken tegen. 

Elk vraagstuk behoeft een andere soort aanpak. Onze experts weten hoe ze deze vraagstukken kunnen oplossen. Ze geven hierover graag gestructureerd advies om zo meer resultaat te behalen op social media.

Online marketeers

Vormen van advies over social media

Het is per bedrijf verschillend wat voor advies met betrekking tot social media gewenst is, geheel afhankelijk van de situatie waarin jouw bedrijf zich bevindt. Wij geven de volgende vormen van advies:

Uiteindelijk is het ons doel om meer online succes te realiseren, afhankelijk van de bepaalde doelstellingen.

Plan van aanpak

Om tot een goed en concreet advies over de inzet van social media te komen, starten we met een uitgebreide analyse. Wij maken een nul-meting en geven een advies over wat er moet gebeuren om de doelstellingen te realiseren. Ons advies vertalen we naar een plan van aanpak waarin we concrete acties voor een periode van zes maanden uiteenzetten. Aan de hand van dit plan bieden wij de ondersteuning die er nodig is om de ambities en doelstellingen te realiseren.

Markeer op locatie

Aan de slag met social media advies?

Wil je meer weten over onze werkwijze of mogelijkheden? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op!

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane