Trainingen social media

Ben je op zoek naar een training of cursus social media in de regio Den Haag? Bij SocialLane ben je aan het juiste adres.

online marketing uitbesteden

Onze maatwerk trainingen

Sociallane heeft veel ervaring met het geven van incompany trainingen op het gebied van social media. Of het nu gaat om het werven van werknemers via social media of over hoe je het beste social media kunt inzetten voor het bedrijf. Wij bieden diverse offline trainingen aan.

Jochem van Loon

Training LinkedIn

Vergroot je algemene kennis en je kennis over de mogelijkheden van het zakelijk inzetten van LinkedIn. Deze praktische training is geheel maatwerk.

Social media zakelijk inzetten

Krijg handvatten en concrete tips om je zakelijke social-mediakanalen te onderhouden. Alles wat je leert, is direct toe te passen.

Social Media
IMG_3481

Werven via social media

Benut Google en social media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter optimaal om in contact te komen met potentiële werknemers.

Dutch Marketing Academy

Voor individuele en online trainingen hebben wij de SocialLane Academy opgericht. Deze academy maakt het online marketingvak toegankelijk voor iedereen. Van specifieke cursussen tot een complete opleiding online marketing. 
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane