Adverteren op Twitter zonder vinkje?

adverteren op twitter

Twitter biedt een onschatbare meerwaarde als het gaat om marketing. Als bedrijf kun je dit platform benutten om jouw producten en diensten te promoten en om direct in contact te komen met jouw klanten. Door Twitter op een optimale manier te gebruiken, kun je waardevolle inzichten verkrijgen in de interesses en behoeften van jouw doelgroep, evenals in wat er over jouw bedrijf wordt gezegd. Meer over het gebruik van Twitter Ads lees je hier.

Sinds een update in april 2023 is het niet meer mogelijk om te adverteren op Twitter zonder een verificatie vinkje. Maar hoe kom je aan zo’n verificatie vinkje? Dit kan op meerdere manieren:

 

Twitter Geverifieerde Organisaties

Je kunt deelnemen aan het Twitter Geverifieerde Organisaties programma. Dit is een programma dat bedrijven en/of personen de mogelijkheid biedt om hun account te verifiëren en betrouwbaarheid op te bouwen bij hun publiek op Twitter. Door deel te nemen aan dit programma kunnen accounts een gouden of grijs vinkje ontvangen, afhankelijk van hun type organisatie. Deze verificatiesymbolen en affiliatiebadges onderscheiden de organisatie en dienen als zichtbaar bewijs van hun authenticiteit. 

 

Abonneren op Twitter Blue

Je abonneert je op Twitter Blue. Twitter Blue is een betaalde abonnementsservice. Het is ontworpen om extra functies en voordelen te bieden aan abonnees die bereid zijn te betalen voor een verbeterde Twitter-ervaring. Let op: de beschikbaarheid van Twitter Blue kan verschillen per regio. 

 

Plan een Twittercampagne met een hoog budget

Een derde optie is het plannen van een Twittercampagne met een budget van meer dan 1000 euro. Dan komt je account in aanmerking voor een ‘gratis’ gouden vinkje.

 

Het is dus niet meer mogelijk om zomaar te adverteren op Twitter. Dit is iets om rekening mee te houden, voornamelijk in je budget. Met deze verandering wil Twitter ervoor zorgen dat adverteerders betrouwbaar en authentiek zijn, wat de kwaliteit van de advertenties op het platform ten goede komt.

 

Social media uitbesteden?

SocialLane is dé specialist op het gebied van social media en helpt bedrijven bij het effectief inzetten ervan. Wij zorgen voor consistente aanwezigheid, sterke branding, doelgerichte advertenties en promoties, uitstekende klantenservice en boeiende content. Dit resulteert in meer zakelijke kansen, zowel voor B2C als B2B. Neem contact met ons op voor meer informatie.