Nieuwe website voor Fancee Software

Fancee Software
Nieuwe website voor Fancee Software
Klant
Fancee Software
Soort project
Website

Fancee Software is in 2014 opgericht als ticketingprovider. Sindsdien hebben ze een grote ontwikkeling doorgemaakt.

Fancee Software is in 2014 opgericht als ticketingprovider. Sindsdien hebben ze een grote ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels zijn ze een wereldwijde leverancier van innovatieve technologische oplossingen. Met hun producten willen ze iedereen helpen die in de vrijetijdsindustrie werkt, of het nu artiesten, theaters, festivals of musea zijn. De producten die ze aanbieden zijn: ticketing, engagement en entry. Met de realisatie van de nieuwe website willen ze de focus op de functionaliteiten van de producten en de verschillende doelgroepen leggen.

Werkzaamheden

Visueel design en webdesign

In de ontwerpfase hebben we de brandguide van Fancee Software toegepast binnen het ontwerp, zodat alle online uitingen en de website perfect bij elkaar passen.

Webdevelopment

De nieuwe website van Fancee Software is gebouwd in onze eigen template BoilerLane. Een geoptimaliseerde template waar gebruik wordt gemaakt van de laatste ontwikkelingen binnen WordPress. Waardoor de website ook snel laadt en dat is zeker ook belangrijk voor zowel de bezoekers en Google.

Volledig responsive

De nieuwe website van Fancee Software is volledig responsive, wat betekent dat de website goed weergegeven wordt op elk apparaat. Hierbij was de uitdaging om de beeldentaal op elk apparaat duidelijk zichtaar te maken, zonder dat het ten koste zou gaan van de leesbaarheid.

Gebouwd in BoilerLane

De nieuwe website van Fancee Software is gebouwd in BoilerLane. Een eigen geoptimaliseerde en gecodeerde template waar gebruik wordt gemaakt van de laatste ontwikkelingen binnen WordPress. Hiermee kunnen wij de snelheid en kwaliteit van de website goed waarborgen.

Fancee Software

Lees ook het volgende website project!

Websites
Nieuwe website voor Erions
Websites
Nieuwe website voor Raimondi’s Trading Company
Online Marketing
Online marketing voor Haffkamp Campers Randstad
Websites
Nieuwe website voor The Heed Gallery
Websites
Nieuwe website voor OrcaCare
Online Marketing
Online marketing voor PLUS Fahrenheitstraat
Websites
Nieuwe website voor Ventus
Websites
Nieuwe website voor Avonturia
Websites
Nieuwe website voor Fancee Software
Websites
Nieuwe website voor Robert van de Graaf
Websites
Nieuwe website voor Klimaatfonds
Websites
Nieuwe website voor Bolman Cleaning