Nieuwe website voor Ventus

Ventus
Nieuwe website voor Ventus
Klant
Ventus
Soort project
Website
Het resultaat

Ventus is een detacheringsbureau die haar klanten ondersteunt met het detacheren van IT-managers, IT-adviseurs, IT-specialisten en Data Specialisten.

De IT-professionals van Ventus hebben onder andere expertise op het gebied van infrastructuur, security, netwerken, (automated) testen, testmanagement, data science, agile scrum, projectmanagement, servicemanagement en business analyse.

Het alsmaar groter worden van Ventus heeft ertoe geleid dat de vraag naar een nieuwe moderne website steeds groter werd. De oude website pastte niet meer bij de huidige Ventus en dat heeft geleid tot de nieuwe website. De nieuwe website moest frisheid en innovatie uitstralen en duidelijk zichtbaar maken waar Ventus voor staat.

Werkzaamheden voor Ventus

On-site SEO optimalisatie

Elke pagina is volledig geoptimaliseerd voor Google. Zo weet Google waarover de pagina’s gaan. Ventus zal hierdoor goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Design

Voordat de website gebouwd kan worden heeft er eerst een ontwerpfase plaatsgevonden. Tijdens de ontwerpfase is bepaald hoe de vormgeving en lay-out van de website eruit komt te zien.

Webdevelopment

Na akkoord op het ontwerp zijn de webdeveloper gaan bouwen. Hierbij is er voor gezorgd dat de website goed en clean is gebouwd in code, zodat de website niet inlevert op snelheid.

Ventus

Lees ook het volgende website project!

Websites
Nieuwe website voor Erions
Websites
Nieuwe website voor Raimondi’s Trading Company
Online Marketing
Online marketing voor Haffkamp Campers Randstad
Websites
Nieuwe website voor The Heed Gallery
Websites
Nieuwe website voor OrcaCare
Online Marketing
Online marketing voor PLUS Fahrenheitstraat
Websites
Nieuwe website voor Ventus
Websites
Nieuwe website voor Avonturia
Websites
Nieuwe website voor Fancee Software
Websites
Nieuwe website voor Robert van de Graaf
Websites
Nieuwe website voor Klimaatfonds
Websites
Nieuwe website voor Bolman Cleaning