Podcast ONL met introductie SocialLane Academy

Jochem van Loon

 

ONL was op zoek naar ondernemers die in tijden van de coronacrisis positieve initiatieven ontplooien. Deze verhalen willen zij middels een dagelijkse podcast verspreiden in het land.  Zo kwamen ze bij Jochem, die afgelopen weken met zijn team hard heeft gewerkt aan de lancering van de SocialLane Academy.

Met de introductie van de SocialLane Academy gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Hiermee bieden wij als bureau een opleiding aan, waarin deelnemers opgeleid, bijgeschoold of omgeschoold kunnen worden tot online marketeer. Om zo de deelnemers het vak van de toekomst te laten ontdekken en bedrijven op gang te helpen met een betere inzet van online marketing.

https://soundcloud.com/onlvoorondernemers/onl-inspireert-10-april-2020-jochem-van-loon-van-sociallane?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

“In tijden van crisis waarin het aantal mensen dat hun baan verliest stijgt, het aantal bedrijven dat in de knel komt groeit en online steeds belangrijker wordt, beginnen wij een opleiding. Ik wil een proces op gang brengen waarbij wij mensen met een uitkering in groepen van 10 omscholen tot online marketeer en zij hun praktijkopdrachten doen bij 10 MKB’ers. Als nu de overheid dit initiatief met 3 maanden subsidie verlengt dan kunnen zij in die periode wel 60 bedrijven helpen”, aldus onze bezige bij Jochem van Loon.

Met een dergelijk project wil Jochem een impuls geven aan de lokale economie, zijn de bedrijven goed voorbereid op de periode na de crisis en vergroot het de kans op een baangarantie voor de deelnemers.

Beluister in de podcast meer over de SocialLane Academy en de wijze waarop Jochem juist nu de krachten wil bundelen.

➡️ Meer informatie over het aanbod van opleiding en cursussen tref je aan op onze pagina over de Dutch Marketing Academy.