SocialLane in de Business Haaglanden

Google optimalisatie

Onlangs stond er een uitgebreid artikel over SocialLane in de Business Haaglanden. Hieronder is het artikel terug te lezen:

Regel uw online zaken via SocialLane

De digitalisering. Wat verandert het allemaal snel en wat heeft u als ondernemer weinig tijd om u hierin te verdiepen. Die verdieping kan u dan ook beter aan de mensen van SocialLane overlaten want zij staan namelijk met hun expertise voor u klaar.

Regel zaken online goed

Het lijkt een inkoppertje maar operationeel directeur Petrouska van Loon opent het gesprek met de opmerking dat het regelen van uw online zaken van levensbelang is voor het succes van uw onderneming. Er is simpelweg zo veel meer business mogelijk als de digitale zaken net zo goed en gestroomlijnd zijn als uw analoge bedrijfsvoering.

Websites en sociale media

Bij SocialLane houdt men zich al jaren bezig met de groei van het aantal bezoekers van de websites van hun klanten. Het organiseren van de vele sociale mediakanalen, betere zoekresultaten op Google en het beheren van uw Google Adwords behoort tot hun belangrijkste werkzaamheden. Toen men zich bij SocialLane bewust werd van de mogelijkheden van sociale media voor MKB-ers en met ondernemers om tafel ging zitten, kwamen zij er tot hun verbazing achter dat veel zakelijke websites verouderd waren. Het bouwen van websites behoort sindsdien ook tot één van de specialiteiten van het Haagse bedrijf. En waar traditionele webdesignbureaus vooral met de vormgeving bezig zijn, daar combineert SocialLane het design met de vindbaarheid in Google. Hiermee heeft u dus alle online marketing ondersteuning onder één dak

Mobielvriendelijk

Internet op mobiele apparaten zoals telefoons en tablets (maar binnenkort ook uw auto, koelkast en fitnessapparatuur) heeft ervoor gezorgd dat websites ook goed op deze machines zichtbaar moeten zijn. Google heeft zelfs aangekondigd dat het websites die wél zijn aangepast aan de mobiele markt voorrang verleent als het om zoekresultaten gaat. En als u zich bedenkt dat het gebruik van mobiel internet jaarlijks met grote sprongen toeneemt, dan kunt u zich voorstellen hoe funest een verouderde website voor een onderneming is.

Overleg

Alle websites die men bij SocialLane aflevert zijn dan ook mobielvriendelijk en geoptimaliseerd voor een goede positie in Google. In overleg met hun mediastrategen en vormgevers wordt altijd gekeken naar de kanalen die aansluiten op de positionering van de klant. Want als uw klanten niet op Twitter maar vooral op LinkedIn zitten, dan is het wel handig om dat van te voren te weten natuurlijk. U doet namelijk een investering in uw bedrijf, bij SocialLane doen zij er alles aan om die investering digitaal terug te verdienen.

Bron: Business Haaglanden