Nieuw op Instagram ✅ verificatie aanvraag voor iedereen beschikbaar!

instagram

Wanneer je op Instagram kijkt, dan zie je zeker wel accounts voorbijkomen met een geverifieerde blauwe badge. Deze accounts zijn vaak bedrijven, merken, beroemdheden of influencers met heel veel volgers. Dit blauwe vinkje is door Instagram gegeven en laat ook aan andere Instagram gebruikers zien dat het een betrouwbaar account is.

Maar nu denk je vast: ‘een blauwe badge op mijn profiel?’ Ja, een Instagram-verificatie aanvraag is nu voor iedereen mogelijk! Je hoeft dus als gebruiker niet meer te wachten totdat Instagram jouw account verifieert.

Hoe doe je dit? Heel simpel! Vanuit de app ga je naar je instellingen toe en klik je op ‘verificatie aanvragen’. Vervolgens moet je je gebruikersnaam en volledige naam invullen. Allerlaatst voeg je een foto toe van je identiteitsbewijs en verzenden maar!

Een verificatie aanvraag is zowel op iOS als op Android beschikbaar. Het indienen van een verificatieverzoek garandeert niet dat je ook daadwerkelijk een geverifieerd account krijgt, maar je kunt het natuurlijk altijd proberen 🙂 Het felbegeerde blauwe vinkje verdien je volgens Instagram met genoeg volgers, goede contentstrategie en met veel interactie op jouw account.

Wil je social media zakelijk inzetten? SocialLane staat voor je klaar!