DutchEnglish

Persbericht: Winnaar Haagse Retailprijs

Img 2717 2

Uit handen van wethouder Karsten Klein heeft de Winkeliersvereniging Loosduinen op 15 juli de Haagse Retailprijs 2014 ontvangen. Zij hebben deze prijs gewonnen voor het concept “Het Duo Evenement”. Dit concept is ontwikkeld door De Verenigingendokter i.s.m. SocialLane en wordt gezien als innovatief en effectief. 

Duo Evenement

Het Duo Evenement gaat over het bundelen van krachten. Er zijn veel sportclubs, culturele stichtingen en hobbyverenigingen actief in Den Haag. Die willen zichtbaar zijn, leden werven, sponsors werven. De winkeliersvereniging biedt andere verenigingen en clubs een mogelijkheid om zich te presenteren met een leuke, passende activiteit. Deze aanpak kost minder dan het organiseren van een regulier evenement van vergelijkbare omvang. En het levert maatschappelijk meer op.

De winkeliers verzorgen de vergunning. De Verenigingendokter zorgt voor een geschikte match, twee weken promotie op Social Media, een projectmanager en een draaiboek voor het evenement. De Social Media promotie is essentieel voor het succes en wordt verzorgt door SocialLane. Zij zijn specialist in online marketing voor het MKB en Events. In korte tijd zorgen zij voor meer Likes en volgers op Facebook en Twitter maar belangrijker nog zij stimuleren de interactie met het publiek. Deze marketing ondersteuning zorgt voor een groter bereik en een hogere online relevantie en vindbaarheid.

De Verenigingendokter biedt de deelnemende club, stichting of vereniging 500 euro vergoeding. De club die meedoet zorgt voor een geslaagde activiteiten en met de bijbehorende begeleiding. Ten slotte zorgt de Verenigingendokter ervoor dat de winkeliers gemakkelijk kunnen inhaken op het evenement, zodat zij extra bezoekers in de winkel krijgen. Want daar is het de winkeliers uiteraard ook om te doen.

Circusdag in Loosduinen

Het “Duo Evenement” is zo succesvol dat op 30 augustus het volgende evenement gepland staat. Dan vindt de jaarlijkse circusdag plaats op het Loosduinse Hoofdplein. Dit jaar zal boogschuttersvereniging Verburch een leuke aanvullende activiteit verzorgen. Mensen kunnen met echte bogen en met aangepaste veilige pijlen schieten op blikken. Iedereen die meedoet krijgt korting in de winkels. Winnaars krijgen extra korting. Volg winkelcentrum Loosduinen op Facebook voor aanvullende informatie.

Haags Retailprijs