Een professionele website laten maken door een enthousiast team

Een nieuwe website laten maken doe je niet elke dag. Dat beseffen wij heel goed. Daarom betrekken we onze klanten zoveel mogelijk bij het proces. Dat begint bij het eerste gesprek. Een kick-off waarin wij vanuit een strategische insteek de beleving, menustructuur, de doelstellingen van de website en wensen nader vastleggen. We creëren een concept en gaan vervolgens aan de slag met het webdesign.

Webdesign en webdevelopment

Uniek design

Geen klant is hetzelfde. Daarom is iedere website die SocialLane maakt maatwerk, aangepast aan de wensen en doelstellingen van het bedrijf.

WordPress CMS

Het gebruik van WordPress zorgt voor gebruiksvriendelijkheid en ben je na de oplevering niet afhankelijk van een bureau.

Eigen template

Met ons eigen template zorgen we voor een meer professionele uitstraling. Ook maakt het de website sneller en daardoor beter vindbaar in Google.

Google

Onze webdevelopers werken nauw samen met onze online marketeers. Na oplevering van de website is deze geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google.
Ontwerpfase
web-03-scaled

Website laten maken

Bij webdesign letten wij altijd op het gebruiksgemak voor de bezoekers en optimaliseren wij de content voor Google. Deze aspecten zijn ook belangrijk om hoog in de zoekresultaten van Google terecht te komen.

Maar natuurlijk zorgen wij er ook voor dat het visueel aantrekkelijk is. Een aantrekkelijke website zorgt er namelijk voor dat bezoekers meer informatie tot zich nemen en langer op de webpagina blijven. Vervolgens richten wij de website zo in dat de bezoekers ook overgaan tot conversie. Een webproject die wij opleveren is dus niet alleen mooi, maar is ook altijd praktisch en conversiegericht!

Van webdesign naar development

Zodra de ontwerpen zijn goedgekeurd, gaan wij de website op maat bouwen op ons BoilerLane-platform, dat gebaseerd is op WordPress. Wij kiezen voor WordPress, omdat wij vinden dat een website veilig moet zijn, een hoge pagespeed moet hebben en mobiel vriendelijk moet zijn. Websites die wij opleveren zijn makkelijk te onderhouden, kunnen makkelijk uitgebreid worden en worden goed geïndexeerd door Google. 

webdesign team
Dion-cropped

“We werken altijd van begin tot eind nauw samen met de klant om tot een mooie website te komen, die past bij de huisstijl en marketingdoelstellingen van het bedrijf.”

Mitchell Kertopawiro, webdesigner

Benieuwd naar de kwaliteit en vindbaarheid van de huidige website?

Wist je dat wij ook bestaande websites kunnen aanpassen en optimaliseren? Wij noemen dat een SEO-boost, een boost om de website beter vindbaar te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Websites

Canon Business Center Nederland

Websites

Duiker

Websites

Avifauna

Websites

Quinton

Websites

Studio Spaak

Websites

Ondernemersgala

Websites

Linda Wes

Websites

Fysioplein

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane