Waarom Social Media uitbesteden

Social Media

Met de komst van sociale media en social advertising zijn er een tal van mogelijkheden bijgekomen om je bedrijf, commercieel of non-profit, online te profileren. Echter, bij veel MKB-bedrijven staat online marketing vaak onder aan het “To-Do” lijstje, hebben bedrijven de online kennis niet in huis of ontbreken financiële middelen om een online expert fulltime aan te nemen. Veel bedrijven kiezen daarom steeds meer voor een andere oplossing; het uitbesteden van de social media. Hiervoor schakelen ze een extern online Marketingbureau in met expertise op het gebied van Social Media.

Besteed je social media uit aan een expert
Social media uitbesteden aan een professioneel bedrijf is de oplossing voor bedrijven die geen tijd, kennis of grote marketingbudgetten hebben om zelf actief te zijn op social media. SocialLane is gespecialiseerd om zowel haar klanten (zowel B2B als B2C) te adviseren over social mediastrategieën en daarnaast, met behulp van een team of online specialisten, de strategie uit te rollen naar succesvolle en daadkrachtige social mediacampagnes.

Doordat een team van social media professionals op een frequente basis zorgdragen voor de zichtbaarheid, branding, webcare en content creatie van jouw bedrijf op social media, zorgt het uitbesteden van social media voor meer online bekendheid en grotere kansen tot meer business.

De weg naar online succes
Uit ervaring kunnen wij spreken dat, de keuze voor het uitbesteden van social media geen gemakkelijke keuze is voor bedrijven, alleen wel de juiste en meest effectieve. Bij SocialLane kun je het gehele traject met vertrouwen uit handen geven. SocialLane zorgt voor de online vertaalslag van jouw bedrijf en zet social media in op de juiste manier zodat bedrijfs-marketing doelstellingen worden behaald en online naamsbekendheid wordt vergroot.

Social media samenwerking
Bij SocialLane werken we met onze klanten volgens een 3 fase model; Analyse, strategie en plan van aanpak. Daarna gaat een team van specialisten van SocialLane actief aan de slag met uitvoering van de strategie. Onze social mediaspecialisten zijn daarnaast zeer ervaren in het ontwikkelen van een branding style en voor het uitdragen naar een eenduidige herkenbare stijl in de berichtgeving. Omdat ons team continue bezig is met social mediaberichtgeving, monitoring van socials en het inzetten van betaalde social mediacampagnes, behalen onze klanten met het uitbesteden van social media, optimaal online succes. Zie ook onze pagina over: social media uitbesteden